Antipodes


Tieteellisesti tutkittua luonnonkosmetiikkaa

Sertifioidusti luonnonmukainen ja tieteellisesti tutkittu uusiseelantilainen premium luonnonkosmetiikkasarja.

Tuotteiden raaka-aineissa toistuvat supertehokkaat raaka-aineet puhtaasta Uuden-Seelannin luonnosta; manukahunaja, kiivinsiemenöljy, avokadoöljy sekä Sauvignon Blanc ja Pinot Noir -viinirypäleet.

Alga Maris aurinkovoiteet ovat luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille.

  • 99% Luonnolliset ainesosat
  • Imeytyy ihoon nopeasti - Ei jätä tahmeaa tai valkoista pintaa
  • Fysikaaliset UV-suodattimet mineraaleista (EI nano), jotka suojaavat UVA- ja UVB -säteiltä
  • Ympäristöystävällinen
  • Erinomainen vedenkestävä pysyvyys

AVRIL ORGANIC

Edullinen luonnonkosmetiikkasarja
Avril Organic on Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa. Avril Organics on edullinen ja laadukas luonnonkosmetiikkasarja jokapäiväiseen käyttöön.
Avrililla on 4 arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu. Laatu: Olemme erittäin vaativia laadun suhteen: värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen. Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä. Avril luonnonkosmetiikkasarja on Ecocert -sertifioitu. Ecocert takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia. Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

HAMPPU

Hamppu on luonnollisesti ympäristöystävällinen materiaali: sen kasvatuksessa ei tarvita torjunta-aineita, lannoitteita eikä keinokastelua. Hampun viljely parantaa maan laatua ja se soveltuu erinomaisesti kiertoviljelyyn.

Hempean käyttämän  hampun käsittely ja valmistus kankaaksi tehdään perinteisin menetelmin ilman kemikaaleja. Kankaiden värjäyksessä käytetään ainoastaan myrkyttömiä, vesiohenteisia värejä. Kemikaaliton hamppukangas on turvallista.

Tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta, pehmeästä mutta kestävästä hamppukankaasta. Tuotevalikoimaan kuuluvat lakanat, pussilakanat, tyynyliinat, pyyhkeet ja pöytäliinat ovat rouhean kauniita ja ylellisen pehmeitä.

VASTUULLISUUS

HEMPEAn hamppukangas tulee Romaniasta, jossa on pitkät perinteet hamppukankaan valmistuksesta. Kankaan tuotanto on vastuullista ja hamppu kasvatetaan luonnonmukaisesti, vaikka se ei ole luomu-sertifioitua. Työntekijät ja viljelijät työskentelevät turvallisissa olosuhteissa, heillä on asianmukainen sairausvakuutus ja he kuuluvat paikalliseen eläkejärjestelmään.

Tuotteet ommellaan Suomessa, Rovaniemellä ja Ivalossa, pienissä, ammattitaitoisissa ompelimoissa. Kuosilliset tuotteet painetaan Suomessa.

Hampputekstiilit ovat ajattomia ja pitkäikäisiä. Ne pyritään suunnittelemaan zerowaste-periaatteella niin, ettei synny ylijäämämateriaalia. Mitään ei heitetä roskiin, vaan kaikki syntyvät kangaspalat käytetään HEMPEAn tuotteissa, yhteistyönä toisten yritysten kanssa tai lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

BYBI Beauty

Laadukas ja innovatiivinen luonnonkosmetiikan tuotesarja

BYBI Beauty on englantilaisen Clean Beaty Co. -yrityksen perustajien luoma luonnonkosmetiikan tuotesarja. BYBI kosmetiikkatuotesarjan tuotteet valmistetaan käyttäen vain ihoa ravitsevia raaka-aineita, jotka ovat 100% luonnollisia, vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä.

BYBI:lle tärkeää on

  • Läpinäkyvyys – jokaisella on oikeus tietää, mitä iholleen levittää. 
  • Innovatiivisuus – luonnollinen ei aina tarkoita vaatimatonta.

100% Natural. Vegan. Cruelty Free.

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikka

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkasarja on tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Evolve iho-, vartalo- ja hiustuotteet tehdään luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus. Kaikki Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla. Evolve Organic Beauty on tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa päivittäiseen käyttöön, jotta tuntisit olosi terveemmäksi ja voisit valita luonnollisen vaihtoehdon.