THE STORM HAS SETTLED.


Tervetuloa tyyneys.

HEMPEA valmistaa Suomessa ekologisesta hampusta luotuja tekstiilejä. Käytössä yhä vaan pehmenevät hamppukangastuotteet tuovat kauneuden ja rauhan kotiisi.

Makuuhuoneeseen, keittiöön, kylpyhuoneeseen, lastenhuoneeseen.  

LUE LISÄÄ HEMPEASTA JA HAMPUSTA

HAMPPU

Rakastan metsän hiljaisuutta, raikasta tuulen henkäystä ja kirkasta tähtitaivasta. Siksi tuotteideni materiaali on 100% eurooppalainen hamppu.

Hamppu on luonnollisesti ympäristöystävällinen materiaali: sen kasvatuksessa ei tarvita torjunta-aineita, lannoitteita eikä keinokastelua. Hampun viljely parantaa maan laatua ja se soveltuu erinomaisesti kiertoviljelyyn.

Käyttämäni hampun käsittely ja valmistus kankaaksi tehdään perinteisin menetelmin ilman kemikaaleja. Kankaiden värjäyksessä käytetään ainoastaan myrkyttömiä, vesiohenteisia värejä. Kemikaaliton hamppukangas on turvallista.

Hamppukangas myös lämmittää talven pimeinä ja kylminä öinä, mutta tuntuu viileältä kesäkuumalla. Hamppu materiaalina on kestävää ja biohajoavaa.

HEMPEAn tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta, pehmeästä mutta kestävästä hamppukankaasta. Tuotevalikoimaan kuuluvat lakanat, pussilakanat, tyynyliinat, pyyhkeet ja pöytäliinat ovat rouhean kauniita ja ylellisen pehmeitä.

VASTUULLISUUS

Luonnon lisäksi arvostan ja rakastan ihmisiä. Vastuullisen tuotannon kautta haluan luoda tuotteita, jotka tuovat sinullekin hyvän mielen.

HEMPEAn hamppukangas tulee Romaniasta, jossa on pitkät perinteet hamppukankaan valmistuksesta. Kankaan tuotanto on vastuullista ja hamppu kasvatetaan luonnonmukaisesti, vaikka se ei ole luomu-sertifioitua. Työntekijät ja viljelijät työskentelevät turvallisissa olosuhteissa, heillä on asianmukainen sairausvakuutus ja he kuuluvat paikalliseen eläkejärjestelmään.

Tuotteet ommellaan Suomessa, Rovaniemellä ja Ivalossa, pienissä, ammattitaitoisissa ompelimoissa. Kuosilliset tuotteet painetaan Suomessa.

Tuotteet ovat ajattomia ja pitkäikäisiä. Toivon niiden tuovan sinulle iloa vuosiksi eteenpäin. Pyrin suunnittelemaan tuotteet zerowaste-periaatteella niin, ettei synny ylijäämämateriaalia. Mitään ei heitetä roskiin, vaan kaikki syntyvät kangaspalat käytetään (HEMPEAn tuotteissa, yhteistyönä toisten yritysten kanssa tai lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen).