Suolasaippua

Suolasaippua

Suolasaippuat

Erilaisten suolasaippuoiden päivittäisestä käytöstä ihon pesussa hyötyvät kuiva ja herkkä iho ja myös rasvainen ja akneen taipuvainen ihokin. 

Suolat sitovat kosteutta iholle jolloin myös ihon rasvaamisen tarve yleensä vähenee.  Rasvaisen, näppyläisen tai akneen taipuvaisen ihon hoidossa suolasaippuat auttavat ehkäisemään näppylöiden yms. syntymistä toimimalla antibakteerisina aineina.Antibakteerinen suola auttaa myös neutraloimaan iholla olevia bakteereja, jotka aiheuttavat hielle tunnusomaisen hajun. 

Mikäli suolasaippua on valmistettu esimerkiksi himalajan suolasta tai merisuolasta, se sisältää  lisäksi runsaasti iholle hyödyllisiä mineraaleja kuten magnesiumia, sinkkiä ja kalsiumia.

Fiini Naturallyn saippuat palmarosa ja mänty sopivat molemmat erityisen hyvin epäpuhtaalle iholle.

Suolasaippua mänty

Männyn eteerisessä öljyssä on raikas ja metsäinen tuoksu.
Antibakteerisena ja antiseptisena öljynä mänty sopii loistavasti myös epäpuhtaalle iholle. Runsaasti antioksidantteja sisältävänä se auttaa ihoa uudistumaan.

Suolasaippua, palmarosa

Palmarosan eteerinen öljy tuoksuu ruusulle ja pelargonialle ja se ylläpitää ihon kosteustasapainoa sekä uudistaa solukudosta. Voimakkaasti antibakteerisena öljynä se tasapainottaa talineritystä sekä tuhoaa viruksia ja bakteereja hoitaen siten tulehtunutta ihoa.Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.