ecokoti® Pyykkipulveri, Sitruunaruoho, 700g
ecokoti® Pyykkipulveri, Sitruunaruoho, 700g ecokoti® Pyykkipulveri, Sitruunaruoho, 700g

ecokoti® Pyykkipulveri, Sitruunaruoho, 700g

ecokoti
27,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ecokoti® Pyykkipulveri on täysekologinen, myrkytön sekä biohajoava pyykkipulveri.

Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Ecokoti® Pyykkipulveri on myrkytön ja biohajoava pyykkipulveri. Se ei sisällä zeoliittia tai rasvaisia saippuoita, joten se ei keräänny pesuainelokeroon eikä koneen putkistoihin.

Lasinen pakkaus sisältää 700g sitruunaruohon tuoksuista pyykkipulveria, jonka loputtua voit ostaa purkkiin täyttöpakkauksen. Pakkauksen mukana tulee metallinen mitta, jolla saat helposti mitattua oikean määrän pulveria koneelliseen pyykkiä.

Luontoystävällinen pyykkipulveri valmistetaan käsityönä Varkaudessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

Soveltuu kirjo- ja valkopyykille, pesu 30-90°C asteessa. Annostele 1-2 rkl joko pesupalloon tai pesuainelokeroon. 700g pyykkipulveria riittää 35-70 koneelliseen pyykkiä.

Säilytä pakkausta kuivassa ja viileässä.

Vinkki! Pyykkipulverimme soveltuu myös täsmälliseen tahranpoistoon. Sekoita tilkka vettä sekä pyykkipulveria ja tee niistä tahnamainen seos. Hankaa seos tahraan, jonka jälkeen pese vaate normaalisti.

INCI: Natriumbikarbonaatti, Natriumkarbonaatti, Natriumsulfaatti, Natriumsitraatti, Natriumsilikaatti, Merisuola, Sitruunaruoho 100% eteerinen öljy (Cymbopogon Flexuosus Oil, *citral, *limonene) (*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä)

PH 9.8

Tuotekoko: 700g
Hinta: 27,90€ (39,85€/kg)
Valmistaja: SaKaMi Oy, Varkaus


Arvostelut 0 arvostelua