ecokoti® Pyykkipulveri, Piparminttu, 500g Täyttöpakkaus
ecokoti® Pyykkipulveri, Piparminttu, 500g Täyttöpakkaus

ecokoti® Pyykkipulveri, Piparminttu, 500g Täyttöpakkaus

ecokoti
13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

ecokoti® Pyykkipulverin täyttöpakkaus Pakkaus sisältää 500g täysekologista ecokoti® Pyykkipulveria.


Täyttöpakkauksella voi täyttää ecokoti® Pyykkipulverin lasisen pakkauksen.

Täyttöpakkaus on ekologinen teko, sen voit tyhjänä joko kierrättää muiden paperien joukossa tai vaikka halutessasi polttaa.

Ecokoti® Pyykkipulveri Piparminttu on täysekologinen ja myrkytön pyykkipulveri.

Soveltuu kirjo- ja valkopyykille, pesu 30-90°C asteessa. Annostele 1-2 rkl joko pesupalloon tai pesuainelokeroon. 500g pyykkipulveria riittää 25-50 koneelliseen pyykkiä.

Vinkki! Pyykkipulverimme soveltuu myös täsmälliseen tahranpoistoon. Sekoita tilkka vettä sekä pyykkipulveria ja tee niistä tahnamainen seos. Hankaa seos tahraan, jonka jälkeen pese vaate normaalisti.

INCI: Natriumkarbonaattidekahydraatti, Natriumbikarbonaatti, Magnesiumsulfaatti, Merisuola, Piparminttu 100% eteerinen öljy (Mentha Piperita, *L-menthol, *limoneeni, *pulegone) (*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä)

Varoitus! Natriumkarbonaattidekahydraatti ärsyttää voimakkaasti silmiä. Pyykkipulveria joutuessa silmiin, huuhtele silmät välittömästi runsaalla vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Arvostelut 0 arvostelua