ecokoti® Konetiskitabletti, Hajusteeton, 100kpl Reilupakkaus
ecokoti® Konetiskitabletti, Hajusteeton, 100kpl Reilupakkaus

ecokoti® Konetiskitabletti, Hajusteeton, 100kpl Reilupakkaus

ecokoti
43,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ecokoti® Konetiskitabletti on täysekologinen ja myrkytön konetiskiaine. Ekologiset konetiskitabletit pesevät astiasi tehokkaasti luontoa säästäen sekä samalla p

Pakkaus sisältää 100 konetiskitablettia ja pakkauksen voit tyhjänä joko kierrättää muiden paperien joukossa tai vaikka halutessasi polttaa.

Kuinka otat ekologisen konetiskiaineen käyttöön? 

  • Oletko muistanut pestä astianpesukoneen irralliset osat astianpesuaineella? Tämä kannattaa tehdä jopa pari-kolme kertaa vuodessa, sillä ne keräävät likaa yllättävän helposti. Suosittelemme tekemään tämän nyt viimeistään ennen kuin siirryt käyttämään ecokoti® Konetiskitabletteja. 
  • Milloin viimeksi olet pessyt astianpesukoneesi sitruunahapolla? Koneen käyttöasteen mukaan puhdista kone sitruunahapolla vähintään joka toinen kuukausi. Annostele 20-30g sitruunahappoa pesuainelokeroon sekä täytä huuhtelukirkastesäiliö. Laita astianpesukone pyörimään kuumimmalla mahdollisella pesuohjelmalla ilman astioita. 
  • Huuhtele tai esipese astiat aina ennen koneeseen laittoa. Konetiskitablettimme eivät sisällä likaa pois räjäyttäviä aineita. 
  • Käytä huuhtelukirkastetta. Voit ostaa sen valmiina meiltä, tai valmistaa itse väkiviinaetikasta. 
  • Varmista, että astianpesukoneesi annostelee huuhtelukirkastetta maksimimäärän. Täytä myös huuhtelukirkastelokero täyteen huuhtelukirkastetta.  
  • Mikäli astiat jäävät toistuvasti likaisiksi, lisää konetiskitablettien annostusta. Konetiskitabletteja pystyy myös helposti puolittamaan. 

Näitä ohjeita käyttämällä varmistat parhaimman pesutuloksen astioillesi! 

Käyttö: Huuhtele likaiset astiat ja täytä astianpesukone normaalisti. Aseta yksi konetiskitabletti tai tiskikoneen pesuainelokeroon tai aterintelineeseen.  

Tee ekologinen huuhtelukirkaste astianpesukoneen huuhteluainelokeroon. 1:2 etikkavesi riittää kirkastamaan astiasi ja puhdistamaan astianpesukonettasi entistä enemmän. Voit myös ostaa huuhtelukirkasteen valmiina meiltä. 

Astianpesukoneen huuhtelukirkasteen annostelu tulee säätää maksimiin ekologista huuhtelukirkastetta käytettäessä. 

INCI: Natriumbikarbonaatti, Citric Acid,
Magnesiumsulfaatti, Vesi (Aqua)

Tuotekoko: 100kpl konetiskitabletteja

Hinta: 43,00€ (21,88€/kg)

Valmistaja: SaKaMi Oy, Varkaus 

Arvostelut 0 arvostelua