ecokoti® Pyykkipulveri, Laventeli, 2kg Reilupakkaus
ecokoti® Pyykkipulveri, Laventeli, 2kg Reilupakkaus

ecokoti® Pyykkipulveri, Laventeli, 2kg Reilupakkaus

ecokoti
45,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ecokoti® Pyykkipulveri on täysekologinen, myrkytön sekä biohajoava pyykkipulveri joka ei sisällä rasvapohjaisia saippuoita, zeoliittia tai fosfaattia.

Ei sisällä rasvapohjaisia saippuoita, zeoliittia tai fosfaattia. 

Soveltuu kirjo- sekä valkopyykille, pesu 30-90°C asteessa. Annostele 1-2 rkl 6-8kg koneelliseen joko pesupalloon tai pesuainelokeroon. 2kg pyykkipulveria riittää 100-200 pesukertaan, n. 26snt/pesukerta.

Ecokoti® Pyykkipulveri mm.

-pehmentää pyykin ja kirkastaa kankaat

-ei haurastuta vaatteiden elastisuutta

-poistaa tuoksuja ja tekee pyykistä raikkaan 

-poistaa öljy- sekä rasvatahroja 

-poistaa kalkkia ja saostumia 

-tekee äärettömän hyvää pesukoneellesi! 

Vinkki! Pyykkipulverimme soveltuu myös täsmälliseen tahranpoistoon. Sekoita tilkka vettä sekä pyykkipulveria ja tee niistä tahnamainen seos. Hankaa seos tahraan, jonka jälkeen pese vaate normaalisti.

INCI: Natriumkarbonaattidekahydraatti, Natriumbikarbonaatti, Magnesiumsulfaatti, Merisuola, Sitruunaruoho 100% eteerinen öljy (Cymbopogon Flexuosus Oil, *citral, *limonene) (*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä)

Varoitus! Natriumkarbonaattidekahydraatti ärsyttää voimakkaasti silmiä. Pyykkipulveria joutuessa silmiin, huuhtele silmät välittömästi runsaalla vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. 

Tuotekoko: 2000g
Hinta: 39,90€ (19,95€/kg)
Valmistaja: SaKaMi Oy, VarkausArvostelut 0 arvostelua