ANTIPODES JULIET SKIN-BRIGHTENING GEL CLEANSER 200ML
ANTIPODES JULIET SKIN-BRIGHTENING GEL CLEANSER 200ML

ANTIPODES JULIET SKIN-BRIGHTENING GEL CLEANSER 200ML

Antipodes
39,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kirkastava puhdistusgeeli

Puhtaan ja kirkkaan ihon salaisuus piilee raaka-aineiden hellävaraisesti kuorivissa uutteissa. Syväpuhdistava manukahunaja sekä antioksidanttiset Vinanza viinirypäle ja kiivi muodostavat täydellisen liiton vähentämään ja tasapainottamaan ihon talineritystä ja epäpuhtauksia sekä säilyttämään ihon kuulaana ja sävyn kauniina.

Kauneuden elementit:
Kiivin siemenöljy – Korkea pitoisuus Omega 3 rasvahappoja sekä C- ja E-vitamiineja auttaa parantamaan ihon elastisuutta ja ehkäisemään hienoja juonteita. 
Manukahunaja – Lukuisista terveysvaikutuksistaan tunnettu superfood edesauttaa ihoa säilyttämään nuorekkaan, raikkaan ja kirkkaan ilmeensä. 
Vinanza-viinirypäle ja kiivi (Vinanza Performance Plus)– Taistelevat ihon värivirheitä, kuten couperosaa ja pigmentaatioita vastaan.
Kauneusrituaali:
Hiero kostutetulle kasvojen ja kaulan iholle ylöspäin suuntautuvin liikkein. Keskity erityisesti epäpuhtaisiin alueisiin. Huuhtele lämpimällä vedellä. Käytä iltaisin ja tarvittaessa aamuisin (mikäli iho on rasvoittunut paljon yön aikana) ennen Antipodes kasvovesi-, seerumi- ja kosteusvoidesuosikkejasi. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvoittuvalle iholle.

Sertifikaatit:
Asure Quality 

UK Vegetarian Society 

Kierrätettävä lasipullo. 100% biohajoava pahvipakkaus.

Arvostelut 0 arvostelua