MURUMURU C-VITAMIINI SEERUMI
MURUMURU C-VITAMIINI SEERUMI

MURUMURU C-VITAMIINI SEERUMI

Murumuru
24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Murumuru c-vitamiiniseerumi sopii sinulle, joka kaipaat lisää hehkua ja kosteutta kasvoillesi.

Murumuru C-vitamiiniseerumi on ratkaisu väsyneelle iholle, joka kaipaa hehkua ja energiaa. Käytä kuuriluontoisesti aamuin illoin niin kauan, kun seerumia riittää. Tuloksena on energinen, heleä ja säteilevä iho. Valmistettu Suomessa. 

Seerumi sisältää tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka ehkäisee kuivuudesta johtuvia juonteita. Kaurauutteen ansiosta seerumi sopii hyvin myös herkälle iholle hoitaen ja rauhoittaen. Antioksidanttinen c-vitamiini edesauttaa kollageenin muodostumista ja tekee ihosta kimmoisan. Seerumi sisältää myös prebiootteja, jotka tukevat ihon hydrolipidikalvon normaalia toimintaa. 


Koko- ja pakkaustiedot
- 30ml

Käyttöohjeet:
Levitä pieni määrä seerumia aamuin illoin puhdistuksen jälkeen kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Lisää tarvittaessa Murumuru Kasvovoidetta seerumin imeydyttyä ihoon.

Ingredients:
Aqua, Avena Sativa Kernel Extract, Sodium Hyaluronate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Ascorbic Acid, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Sodium PCA, Tocopherol, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Lecithin, Pullulan, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Gluconate, Parfum (Natural), Aroma

Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.


Arvostelut 0 arvostelua