Mutjutin™ ECO
Mutjutin™ ECO Mutjutin™ ECO

Mutjutin™ ECO

Mutjutin
19,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Suomessa kehitetty taskukokoinen kalvohierontaväline joka helpottaa lihasten toimintaa,lisää verenkiertoa ja vähentää kipua.Tilaa verkkokaupastamme!

Suomessa kehitetty ja valmistettu Mutjutin™ on kätevä ja suosittu kalvohierontaväline joka mahtuu taskuun ja kulkee helposti mukana .Sillä on Suomessa jo yli 35 000 käyttäjää! Käyttäjät antavat sille arvosanan 8,9/10. Sen käyttö edistää lihasten liikkuvuutta, vähentää kipua ja parantaa verenkiertoa lihaksiin. 

Uudessa Mutjutin™ ECO:ssa on kiinnitetty erityisesti huomiota sen ekologisuuteen. Mutjutinta tehdessä materiaalina on käytetty Suomen metsästä saatavaa sellukuitua ja muovin määrää on saatu vähennettyä. Tällä Mutjutin™ ECO:on ollaan saatu myös puumainen tuoksu, mukava tekstuuri ja miellyttävä tuntuma. 

Mutjutin™ on todella helppokäyttöinen ja opit nopeasti soveltamaan käyttöä juuri sinulle sopivaksi. Eniten Mutjuttimesta™ hyötyvät ihmiset, jotka tekevät työtä käsillään, käyttävät paljon tietokonetta tai harrastavat käsitöitä ja yksipuolista liikuntaa (erinomainen mm. penikkataudin hoitoon). Lihaskalvojen hieronta apuvälineellä on ollut hyötyjensä vuoksi suosittua etenkin kiinalaisessa lääketieteessä jo tuhansia vuosien ajan.

Mukana toimitettavan käyttöohjevihkon avulla pääset heti alkuun sen käytössä!

HYÖDYT 

  • Pystyt hoitamaan pieniäkin lihaksia vaivattomasti itse
  • Käyttäminen on turvallista
  • Huomaat vaikutukset nopeasti
  • Soveltuu koko kehon huoltoon
  • Kulkee mukanasi taskussa tai käsilaukussa esim. työpaikalle, harrastuksiin, autoon, lentokoneeseen...
  • Voi kiinnittää nauhaan tai ketjuun
  • Erinomainen ja hyödyllinen lahja läheisellekin


Käyttäjien kommentteja ja palautetta

"Työskentelen jäsenkorjaajana ja käytän Mutjutinta aina lihasteni ollessa jumissa. Lisäksi olen suositellut sitä esimerkiksi näyttöpäätetyötä tekeville asiakkailleni, joille siitä voisi olla apua. Hyllyssä pölyttymällähän laite ei estä mitään, mutta laitetta aktiivisesti käyttäville siitä on selkeästi apua.” – Tuula Kauppinen, Kauppilanmäki

"Sekä hierojani että fysioterapeuttini olivat kertoneet minulle Mutjuttimesta, joten päätin itsekin hankkia sellaisen verkkokaupasta. Laite ei ole jäänyt laatikon pohjalle, vaan kulkee mukanani myös reissuissa. Mutjutin on helppokäyttöinen, ja sitä tulee käytettyä aina, jos jokin lihas kipeytyy.” – Jarkko Setälä, Espoo

”Käytän Mutjutinta päivittäin esimerkiksi televisiota katsellessani. Eniten käytän sitä jalkapohjiin. Tuntuu, että Mutjuttimen käyttö saa kyllä veren kiertämään kylmissä jalkapohjissa. Lisäksi olen käynyt läpi kehon triggerpisteitä Mutjuttimen mukana tulleiden ohjeiden mukaisesti.” – Matleena Salo, Töysä

”Käytän laitetta etenkin reisien hierontaan. Mutjuttimen parhaita puolia on ehdottomasti se, että se on kevyt ja helppo kuljettaa mukana vaikkapa käsilaukussa. Toimitus oli nopea, kuten oli luvattu. Lisäksi laite on myös melko edullinen. Olen suositellut Mutjutinta myös parille kaverilleni.” – Maija Enqvist, Espoo

”Kuulin Mutjuttimesta alun perin Positiivareiden kautta, mutta ystävättäreni positiiviset kokemukset laitteesta saivat minutkin hankkimaan sellaisen. Olen kova käsityöihminen, joten käteni kipeytyvät usein. Käytänkin Mutjutinta etenkin käsivarsien ja kämmenten hieromiseen. Monet lihasjumit varmasti helpottuisivat, kun hoksattaisiin lihaskalvon olevan niin tärkeässä osassa. Mutjuttimen käytössä eri kulmia kokeillessa vain taivas on rajana.” – Seija Holopainen, Mikkeli

”Törmäsin Mutjuttimeen Instagramissa ja aloin tutustua laitteeseen tarkemmin. Mieheni on käynyt Mutjuttimen keksijän hoidoissa, joten tuote vaikutti heti luotettavalta. Mutjutin on auttanut penikkatautiin – sen käyttö vapauttaa kipua juoksemisen jälkeen. Lisäksi ohjeissa esitellään mielenkiintoisesti kehon akupunktiokohtia.” – Rebekka Rissanen, Jyväskylä

”Mutjutin on oikein hyvä vekotin. Se käyttö kyllä auttaa jalkapohjien vaivoihin sekä penikkatautiin. Laitteen mukana tulevat ohjeet ovat riittävät, ja kyseessä on mainiosti toimiva, käteen sopiva laite.” – Vesa Markuksela, Rovaniemi

”Mutjutinhan on ihan loistava. Käytän sitä isojen lihasten avaamiseen, ja käyttö toimii itselleni kuin unilääke. Päivittäinen käyttö helpottaa nukkumista huomattavasti. Laitteeseen on helppo tutustua ja kokeilla, millainen käyttö sopii itselle parhaiten. Olen katsonut myös Facebookista lisäideoita Mutjuttimen käyttöön.” – Solja Lehti, Espoo

"Sunnuntaina laitoin omani tilaukseen ja tiistaina paketti oli jo perillä! Ja heti tietysti mutjuttelemaan. Ensi kokeilun perusteella saa täydet pisteet! Käyttö on helppoa ja voimaa ei juurikaan tarvitse käyttää; ei väsy kädet! Niskaan ja hartioihin levisi mukava lämpö käsittelyn jälkeen, taisi veri vihdoinkin päästä kiertämään. Jalkapohjat ovat seisomatyöläisellä kovilla, ja niiden hierominen Mutjuttimella oli oikein hyvä kokemus, täytyy ottaa päivittäin tavaksi! Tai oikeastaan kouluttaa mies siihen. :D Parasta ehkä kuitenkin oli se, että Mutjuttimella pääsin myös itse käsiksi pitkäaikaiseen jumitukseen alaselässä/pakaran yläosassa. Ei ollut huono hankinta ollenkaan!"

"Tosi kätevä - myös helposti mukana kuljetettava - oman kehon hoiteluväline. Saapi hieronnan tapaisesti "mutjuteltua" kipeitä paikkoja ihan itse. Perusidea taisi olla kalevalaisen jäsenkorjauksen puolelta, mutta uskon ettei tällä kovin pahasti hallaa saa itselleen tehtyä, kun kehoaan kunnolla kuuntelee. Ohjekirjanen on mukana, ja youtubessakin kaiketi jo jotain käyttöohjeita. Fiksu vekotin!"

"Aina ei tarvita ammattilaista. Etenkään ongelmien ennaltaehkäisyyn. Tosi moni vaiva pystyttäisiin hoitamaan ihan itse, jos ohjeet ja apuvälineet ovat riittävät. Mutjuttimessa parasta on se, että sitä osaa jokainen käyttää ja käytön hyödyt tuntuvat välittömästi."

"Tämähän on melko vastaava kuin guasha-kampa. Guasha siis on ikivanha kiinalainen hoitomenetelmä, joka Suomessa on tullut tutuksi lähinnä synnytyspiireistä, mutta jolla voi helpottaa mm. lihasjumeja ja rentouttaa tehokkaasti. Tuohon mutjuttimeen on vaan yhdistetty erilaisten guasha-kampojen muoto yhteen ja samaan välineeseen."

"10 minuuttia kalvohierontaa vastaa kolmen vartin hierontaa, mun kokemuksen mukaan. :) Ja on paljon helpompaa eikä vaadi niin paljon voimaa."

"Mulla on toiminut hyvin, erityisesti hermovaurioituneen jalan hoidossa ; säästyy monet fysioterapia-käynnit! Lisäksi hoitaa mun etenevää lihas-hermosairautta, johon ei ole hoitoa.. Hyvä on <3"

"Positiivinen käyttökokemus Mutjuttimesta täällä reissussa! Automatkoilla saa pidettyä ittensä virkeänä, kun tekee päähierontaa.Tänään meni myös iltalenkillä vasemman jalan penikka ihan jumiin, niin jo vain helpotti kun mutjutteli."

"Tilasin ja tulikin jo nopeasti. Pitihän sitä pikkasen testailla ja tosi hyvälle vaikuttaa. <3 kiitoksia."

"Tämä on hyvä, testasin omani eilen. Tällä sai hierottua oman niskankin. Ja hyvä ohjelehtinen akupisteistä mukana."

"Tällä on yllättävän kevyttä ja helppoa hieroa. Ei näppivoimilla jaksa niin pitkään kun Mutjuttimella. Meillä on töissä tällainen ja se on ruokatauolla kätevä napata ja mutjuttaa :)"

"Tilattu ja tuli. On käytössä näppärä. Käsilaukkuun mahtuu mukaan. Tykkään."

"Tilasin ensin yhden itselleni ja päivän kokeilun jälkeen tilasin seuraavan lahjaksi... Mutjutin on aivan täydellisen kokoinen kulkemaan laukussa mukana!"

"Torstaina tuli. Mies ihmetteli ja nauroi. Hymy hyytyi kun testasi vain päähän ja niskaan... eipä ollut seuraavana aamuna pääkipua. Eilen vielä molemmat mutjutettiin toistemme jalkapohjat ja ai että tuntui hyvältä. Itse olen vihkon mukaisesti kaikki kokeillut ja hyväksi havainnut. Hyvä vinkki tuolta toisilta, et käsilaukkuun niin kulkee aina mukana!"

"Tilasin ja nyt käyttänyt noin viitenä päivänä, toimii myös stressileluna."

"Hauska nimi ja jää mieleen. On myös nopeasti hintansa väärti kun pystyy itse kotona mutjuttelemaan paikat auki."

"Mutjutin on kyllä aivan mahtava tuote, ja tää oikeasti auttaa! Jalkojen lihasten kivut on poissa. Joudun töissä viettää sen 8 tuntia seisten, jolloin mulla jotenkin penikat varsinkin kipeytyy. Nyt ei ole viikkoon ollut ongelmia kun aina ennen ja jälkeen töiden mutjuttelen penikat, sääret ja reisilihakset"

"Pikkurahalla hurjan iso ilo...itse saa hierotuksi niskat, pään, osan hartiaseudusta, jalat, kädet. Tehokas pikku vempain!"

"Tilattu on ja kotiin tuli parissa päivässä ja ei tarvitse maksaa vielä ja on tullut kokeiltua..! kiitos hyvästä palvelusta kiitos kuuluu ....! Mutjutin. kokeilin eilen illalla irottaa jumituneet kohdat pakarasta, kun muuten ei pysty hieromaan ja tuntui tosi hyvältä"

"On hyvä vekotin. Kun katson tvtä se on aktiivikäytössä. Selkeät ohjeet."

"Mutjutin on oikeesti tehokas,oon käyttänyt vasta pari kertaa ja huomaan jo vaikutuksen.Kiitos keksijälle."

"Tuli hurahettua ja nopeesti tuli. Tänään tipahti lootaan että ei ku testiin"

"Olen saanut apua jo pienessä ajassa!"

"Samantapaisen olen nähnyt tuttavalla saatuna ja hankittuna fysioterapeutilta, kotihoitoon ohjeistettuna. Mutjuttimissa on vaan hiukan enemmän muotoja mukana"

"Tekee myös hyvää kipeille niskoille!!"

"Toimii minullakin ,ihanaa taas kävely sujuu,ilman itkuja!"

"Mulla on toiminut hyvin, erityisesti hermovaurioituneen jalan hoidossa ; säästyy monet fysioterapia-käynnit! Lisäksi hoitaa mun etenevää lihas-hermosairautta, johon ei ole hoitoa.. Hyvä on <3"

"Aivan huipputuote! Paljon käsitöitä tekevänä saa nyt sormet ja ranteet mutjuteltua. Pääsärky vähentynyt kun tulee kallonpohjaa hierottua. Loistojuttu tämä mutjutin"

"Loistokapistus! Kulkee näppärästi mukana käsilaukussa"

"Ostin viikko sitten. On tosi kätevä, kun menee vaikka taskussa mukana. Tehokas apu"

"Hyvä väline puolivuotta käytetty."
Arvostelut 0 arvostelua