MURUMURU PUHDISTUSVAAHTO 100ml
MURUMURU PUHDISTUSVAAHTO 100ml MURUMURU PUHDISTUSVAAHTO 100ml

MURUMURU PUHDISTUSVAAHTO 100ml

Murumuru
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaikille ihotyypeille sopiva kuohkea vaahto puhdistaa kasvot hellävaraisen tehokkaasti. Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen pehmeältä.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Puhdistusvaahdolla voi vaivattomasti poistaa myös silmämeikin.Tuoksu on mieto ja sopii myös herkkäihoisille. Iho jää pesun jälkeen puhtaaksi ja raikkaaksi. 

Vaahto sisältää mm.kosteutta sitovaa sodium PCA:ta. E-vitamiini kosteuttaa ja suojaa ihoa ympäristön haitoilta ja kookosöljypohjainen aine poistaa lian ja meikin tehokkaasti.

Murumuru on kotimaassa valmistettu koko perheen tuotesarja Ekopharman valmistajalta Naviterilta. Pääraaka-aine on erittäin hoitava ja rauhoittava murumuruvoi. Tuotteet sisältävät myös suomalaisia raaka-aineita.

Eläinkokeeton ja vegaani tuotesarja on myös  FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifioitu. 


Koko- ja pakkaustiedot
- 100ml

Käyttöohjeet:
Levitä aamuin illoin kasvolle, kaulalle ja dekolteelle pyörivin liikkein. Huuhtele runsaalla vedellä. Viimeistele puhdistus Murumuru Kasvovedellä ja Murumuru Kasvovoiteella.


Ingredients:
Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium PCA, Glycerin, Propanediol, Cocamidopropyl Betaine, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum (Natural)


Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.


Säilytysohje
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

TUOTTEEMME OVAT YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIÄ

Arvostelut 0 arvostelua