SINNI ruusujuuri-yrttieliksiiri 100 ml
SINNI ruusujuuri-yrttieliksiiri 100 ml

SINNI ruusujuuri-yrttieliksiiri 100 ml

Arctic warriors
22,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

Ruusujuuri on Lapin oma voimayrtti, Pohjolan ginseng, joka tasapainottaa niin kehoa kuin mieltä.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Arctic Warriors Sinni on yrttieliksiiri, joka sisältää mm. Lapin puhtaassa luonnossa kasvanutta nokkosta ja ruusujuurta. Kasvit on uutettu luonnolliseen kasviglyseroliin, jolloin kasvien kaikki vesi- ja rasvaliukoiset tehoaineet ovat tuotteessa mukana.

Adaptogeenisena  kasvina Ruusunjuuren lukuisat fytokemikaalit auttavat tasapainottamaan stressihormoneja tuottavien elinten toimintaa.Ruusunjuuri antaa hyvää lisätukea stressinsietoon piristäen väsynyttä kehoa tai vastaavasti rauhoittamalla ylikierroksia.


Sisältö:  Ruusujuuri, nokkonen, kasviglyseroli. Maidoton, gluteeniton, sopii vegaaneille ja diabeetikoille. Kasviglyseroli ei nosta verensokeria. Energiasisältö 17 kcal / tl. 

Annostus:  1-2 tl päivässä 

Käyttö:    Nautitaan sellaisenaan. Voit myös sekoittaa shotin esim. teehen, smootieen, maustamatomaan jogurttiin tai puuroon 

Lisätiedot:Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Valmistaja: Arctic Warriors Oy, 97675 Narkaus, Lappi. Alkuperämaa: Suomi 

Hinta sisältää 14% arvonlisäveroa

Innehåll: Växtglycerol, nässla, rosenrot rot 

Tilläggsinformation: Doseringen för inte överskridas. Förvaras oåtkomlligt för barn. Kosttillskott bör inte användas ett alternativ till en varierad kost och sunda matvanor. Tillverkare: Arctic Warriors Oy, 97675 Narkaus, Lappland. Ursprungsland: Finland.


Arvostelut 0 arvostelua