DONNA TAPONERO Pakurivoide
DONNA TAPONERO Pakurivoide

DONNA TAPONERO Pakurivoide

Donna Taponero
16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Monipuolinen antioksidanttinen ylessalva joka on erittäin ravitseva ja kosteuttava. Sopii jaloille, käsille ja yövoiteeksi kasvoille.Rauhoittaa ja suojaa ihoa.

Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Hoitovoide sisältää pakurikääpää jonka antioksidantit vaikuttavat voimakkaasti tulehdusta vähentävästi.Tämän vuoksi se sopii hyvin akneihon,ärtyneen, kutiavan ja punoittavan ihon hoitoon. 


Pakuri

Pakurikääpä on pääasiassa koivun rungon sisällä kasvava lahottajasieni. Puun ulkopuolella kasvava ja näkyvä osa on pikimusta pakuri, josta niin sisäisesti kuin ulkoisesti käytettävät pakurituotteet valmistetaan. Sisäisesti pakuria on pitkään käytetty luontais- ja kansanlääkinnässä.
Pakuri on yksi maailman voimakkaimpia antioksidantteja.
Antioksidantit suojelevat kehoa vapailta radikaaleilta, jotka tuhoavat ihokudosta ja soluja. Pakuri rauhoittaa tulehtunutta ihoa sen sisältämän betuliinin eli koivuhartsin ansiosta.
Melaniini on pigmentti, joka suojelee ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta syventäen rusketusta ja suojellen UV-säteilyltä. Pakuria käytetäänkin kosmetiikassa myös ihon värierojen tasoittamiseen.

Valmistettu Suomessa.

Käyttö

  • Kasvoille yövoiteeksi
  • Kuivalle iholle
  • Akneen
  • Suonikohjuihin
  • Maksaläiskiin
  • Käsi-, jalka- ja vartalovoiteeksi
  • Auringonottovoiteena (Pakurin sisältämä melaniini syventää rusketusta ja suojaa ihoa UV-säteilyltä. Pakurivoidetta ei kuitenkaan ole tutkittu tarpeeksi aurinkovoiteena, joten suositeltavaa on suojata iho myös perinteisellä aurinkovoiteella.)


INCL: RYPSIÖLJY (BRASSICA RAPA OLEIFERA), MEHILÄISVAHA (CERA FLEVA), PAKURIKÄÄPÄ (INONOTUS OBLIQUUS)

Arvostelut 0 arvostelua