PlayMais Askartelumaissit 2000 kpl
PlayMais Askartelumaissit 2000 kpl

PlayMais Askartelumaissit 2000 kpl

Play Mais
24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

PlayMais Askartelumaissit 2000 kpl on monipuolinen askartelusetti lapsille luoviin askarteluhetkiin.

Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Laatikollinen luovuutta! PlayMais Askartelumaissit 2000 kpl monipuoliseen askarteluun. Leikkaa, muotoile, kostuta ja kiinnitä. Askartelumaisseilla luot mitä vain!

  • Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille
  • Suuri pakkaus sisältää 2000 eri väristä askartelumaissia
  • 100 %:sesti luonnonmukainen 

Luoviin leikkeihin luonnonmukaisesti! PlayMais Askartelumaissit 2000 kpl on monipuolinen askartelusetti lapsille luoviin askarteluhetkiin. Askartelumaissit soveltuvat monenlaiseen askarteluun. Kostuta ja kiinnitä maisseja paperiin tai kartonkiin ja luo kolmiulotteisia muotoja ja kuvia. Samaan tapaan maissit kiinnittyvät myös toisiinsa ja maisseista voi luoda toinen toistaan upeampia hahmoja ja kokonaisia maailmoita! Rakenna merirosvolaiva, viidakko eläimineen tai prinsessa ja ratsu! Vain mielikuvitus on rajana. Maisseja on helppo leikata veitsellä ja muotoilla käsin puristamalla. Näin maisseista voi tehdä hyvinkin yksityiskohtaisia luomuksia. PlayMais-askartelu on helppoa ja hauskaa! 

Pakkaus sisältää 2000 kpl erivärisiä PlayMais Askartelumaisseja sekä tyynyn kostutusta varten. Lapset viihtyvät hyvin PlayMais-askartelun parissa ja tästä suuresta basic-pakkauksesta riittää puuhaa useisiin askarteluhetkiin pitkäksi aikaa. Iso pakkaus soveltuu askarteluleikkeihin vaikka useammalle lapselle tai jopa ryhmäkäyttöön.

Turvallista, luovaa ja luonnollista leikkiä lapsellesi!

Luonnonmukaiset PlayMais Askartelumaissit ovat turvallinen ja kestävä valinta lapselle. Maissit värjätään elintarvikeväreillä eikä niihin lisätä mitään keinotekoisia aineita. Ekologiset PlayMais Askartelumaissit ovat 100 %:sesti biohajoavia. Koko tuotantoketju maissien viljelystä tuotteen viimeistelyyn tapahtuu Saksassa. Tuotannossa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävään kehitykseen ja sosiaaliseen vastuuseen. PlayMais Askartelumaissit on palkittu useilla arvostetuilla palkinnoilla mm. niiden monipuolisten pedagogisten ominaisuuksien sekä luonnonmukaisuuden takia. 

  • Sisältö: 2000 kpl erivärisiä PlayMais askartelumaisseja, veitsen sekä kostutustyyny (huopakangasta)
  • Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille
  • Pakkauksen mitat: 39 x 14 x 29 cm


Arvostelut 0 arvostelua