PlayMais Ensimmäinen askartelumaissisettini
PlayMais Ensimmäinen askartelumaissisettini

PlayMais Ensimmäinen askartelumaissisettini

Play Mais
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

PlayMais Ensimmäinen askartelumaissisettini on hauska askartelusetti pienille lapsille luoviin askarteluhetkiin.

Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Minä osaan itse! PlayMais Ensimmäinen askartelumaissisettini sisältää yksinkertaisia askartelumalleja ja 650 askartelumaissia.

  • Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille
  • Pakkaus sisältää noin 650 eriväristä askartelumaissia sekä askartelumallit
  • 100 %:sesti luonnonmukainen 

Laatikko täynnä luovuutta! PlayMais kannustaa luovuuteen ja innostaa pieniä käsiä luomaan upeita taideteoksia. PlayMais Ensimmäinen askartelumaissisettini on hauska askartelusetti pienille lapsille luoviin askarteluhetkiin. Tämän monipuolisen askartelusetin materiaaleista voi luoda ihastuttavia metsäneläimiä yksinkertaisia ohjeita seuraten! Askarteluun ei tarvita liimaa eikä saksia: tarvitset vain vähän vettä ja mielikuvitustasi. Söpöjä metsänasukkaita saa luotua muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Sitten leikkimään! 

PlayMais® on valmistettu maissista, vedestä ja elintarvikeväreistä. Se tekee PlayMais Askartelumaissista luonnollisen, turvallisen ja 100% biohajoavan askartelumateriaalin. Kostuta ja kiinnitä maisseja paperiin tai kartonkiin ja luo kolmiulotteisia muotoja ja kuvia. Kostuttamalla maissit kiinnittyvät myös toisiinsa ja maisseista voi luoda toinen toistaan upeampia hahmoja ja kokonaisia maailmoita! Pakkauksen ohjeiden avulla luot tuttuja metsäneläimiä: oravia, pupuja ja ketun. PlayMais-askartelu on helppoa ja hauskaa! Vain mielikuvitus on rajana.

Pakkaus sisältää noin 650 kpl erivärisiä PlayMais Askartelumaisseja sekä tyynyn kostutusta varten. Lisäksi pakkauksen mukana tulee askarteluohjeet. Lapset viihtyvät hyvin PlayMais-askartelun parissa ja tästä opettavaisesta pakkauksesta riittää kivaa ja kehittävää puuhaa tuntikausiksi.

Turvallista, luovaa ja luonnollista leikkiä lapsellesi!

Luonnonmukaiset PlayMais Askartelumaissit ovat turvallinen ja kestävä valinta lapselle. Maissit värjätään elintarvikeväreillä eikä niihin lisätä mitään keinotekoisia aineita. Ekologiset PlayMais Askartelumaissit ovat 100 %:sesti biohajoavia. Koko tuotantoketju maissien viljelystä tuotteen viimeistelyyn tapahtuu Saksassa. Tuotannossa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävään kehitykseen ja sosiaaliseen vastuuseen. PlayMais Askartelumaissit on palkittu useilla arvostetuilla palkinnoilla mm. niiden monipuolisten pedagogisten ominaisuuksien sekä luonnonmukaisuuden takia. 

  • Sisältö: noin 650 kpl erivärisiä PlayMais askartelumaisseja, kostutustyyny (huopakangasta) sekä ohjeet
  • Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille


Arvostelut 0 arvostelua