Bambu&Puuvilla laude- ja istuinliina, 2 kokoa ja 4 väriä
 Bambu&Puuvilla laude- ja istuinliina, 2 kokoa ja 4 väriä  Bambu&Puuvilla laude- ja istuinliina, 2 kokoa ja 4 väriä  Bambu&Puuvilla laude- ja istuinliina, 2 kokoa ja 4 väriä  Bambu&Puuvilla laude- ja istuinliina, 2 kokoa ja 4 väriä  Bambu&Puuvilla laude- ja istuinliina, 2 kokoa ja 4 väriä  Bambu&Puuvilla laude- ja istuinliina, 2 kokoa ja 4 väriä

Bambu&Puuvilla laude- ja istuinliina, 2 kokoa ja 4 väriä

Luin Living
19,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Monikäyttöinen liina sopii käytettäväksi sekä ulko- että sisätiloissa.Käytä hemmottelevana saunan laudeliinana tai tyylikkäänä istuinsuojana terassituoleilla.

Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Laudeliinojen uusi aikakausi on täällä!

Pehmeä, ylellinen, ryhdikäs, moderni, monikäyttöinen.

Luin Livingille yksinoikeudella kehitetyn Nordic Moments -malliston ylellinen laude- ja istuinliina yhdistää urbaanin designin ja korkealaatuiset luonnonmateriaalit. 

Mallisto sai Nordic Moments -nimensä, koska me pohjoismaalaiset rakastamme vuodenaikojen mukanaan tuomia hetkiä niin sisällä kuin ulkona; laittaa sauna päälle ja tunnelmoida talvi-iltoina kodin lämmössä rakkaimpien kera tai istua kesäpäivinä terassilla tai parvekkeella nauttien hyvästä seurasta ja auringosta.

Materiaali on täysin uudenlainen yhdistelmä luonnon parhaita kasvikuituja, bambua ja puuvillaa. Kangas on silkkisen pehmeä ja tarpeeksi muhkea säilyttääkseen muotonsa ja ryhtinsä kovassakin käytössä. Moderni ja ajaton design metallinhohtoisilla yksityiskohdilla sopii jokaiseen kotiin ja kruunaa niin perinteisen kesämökkisaunan kuin kaupunkiparvekkeen. 

  • Design:Luin Living, Suomi
  • Valmistusmaa: Turkki
  • Materiaali ja laatu: 60% bambu, 40 % puuvilla, paino 420 g/m2. Puuvillalla Öko-tex sertifikaatti, joka takaa ettei valmistuksessa ole käytetty luonnolle tai ihmiselle haitallisia ainesosiaBambulla on FSC-sertifikaatti, mikä takaa, että koko tuotantoketju bambumetsästä kankaan valmistukseen saakka on hoidettu eettisesti ja ekologisesti luontoa ja ihmisiä kunnioittaen. Bambukuitu on käsitelty mekaanisesti ilman kemikaaleja
  • Hoitosuositus: Pese tuote ennen käyttöä 40 asteessa, pesu tuo imukyvyn esille. Pese värilliset ja mustat erikseen muiden samanväristen pyyhkeiden kanssa. Huuhteluaineen käyttö ei ole suositeltua, sillä se heikentää luonnonmateriaalien imukykyä ajan myötä.

Kokovaihtoehdot: 55x60 ja 150x60

Värit: Pearl Grey,Sand,Granite,Black

Arvostelut 0 arvostelua