Pussukka jämäkkää materiaalia, saatavana kolmen pituisena.
Pussukka jämäkkää materiaalia, saatavana kolmen pituisena. Pussukka jämäkkää materiaalia, saatavana kolmen pituisena. Pussukka jämäkkää materiaalia, saatavana kolmen pituisena. Pussukka jämäkkää materiaalia, saatavana kolmen pituisena. Pussukka jämäkkää materiaalia, saatavana kolmen pituisena. Pussukka jämäkkää materiaalia, saatavana kolmen pituisena.

Pussukka jämäkkää materiaalia, saatavana kolmen pituisena.

hookoohoo
29,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Laukkuja jotka on valmistettu kestävistä ja helppohoitoisista kierrätetyistä turvavöistä.Tyylikästä ja uniikkia desigia Suomesta.

Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Käsin valmistetut tuotteet ovat tekijänsä taidonnäytteitä jokainen. Hookoohoo designin koko mallistolle on myönnetty Design From Finland -merkki.

Materiaali

Tuotteet ovat aina uniikkeja ja sävyt vaihtelevat paitsi tuotteittain myös ympäristön valon mukaan harmaan ja mustan eri sävyinä.Jos haluat juuri tietynlaista värisävyä niin voit laittaa siitä sähköpostiin toivomuksen.

Turvavyö on materiaalina paitsi kestävää ja helppohoitoista, myös todella kiehtovaa. Valo saa sileän pinnan kiiltämään ja houkuttelee esille upeita sävyjä. Vöiden erilaiset kudonnat luovat mielenkiintoisia tekstuureja sekä graafisia kuoseja. Käteen turvavyön pinta tuntuu samanaikaisesti silkkiseltä ja napakalta. 

Muoto

Muotoilussa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota käytännöllisyyteen ja toimivuuteen. Selkeälinjainen design nostaa materiaalin arvoonsa ja miellyttää silmää pitkään. Harkitut yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden. Lopputulos on laukku, jota voit kantaa ylpeänä pitkään.


Pussukka S

Pussukka -sarjan pieni. Tässä käteen sopivassa pikkupussukassa mahtuu kuljettamaan puhelimen, kuulokkeet, insuliinikynän tai muuta pientä ja tärkeää.

Pussukka M

Keskikokoinen pussukka. Säilytä vaikka työvälineesi siististi! Jämäkkä penaali toimii myös mainiosti meikkipussina, sillä helppohoitoinen ja kestävä materiaali kestää myös kosteutta ja suojaa kynät, siveltimet sekä muut helposti sotkevat välineet. Saatavana myös suurempana versiona. Ikuinen takuu.

Pussukka L

Suuri pussukka. Tämä on monikäyttöisin kaikista pussukoistamme, sillä tätä voi käyttää yhtä hyvin miesten toilettilaukkuna, naisten kosmetiikkapussina, penaalina siveltimien ja viivottimien kuljettamiseen, sekä kruununa kaiken yllä, juhlalaukkuna iltajuhlissa!

Ikuinen takuu.


MitatSML
Korkeus101313
Leveys182226
Syvyys444


HOITO-OHJE

Turvavyömateriaali hylkii likaa, mutta kukapa ei arvostaisi pientä huolenpitoa silloin tällöin. Tahrat ja pölyt lähtevät kostealla liinalla, mutta tarvittaessa voit myös huuhdella laukun haalealla vedellä tai tarjota sille pesukonekyydin. Turvavyö kestää koviakin lämpötiloja, mutta lika lähtee laukusta helposti, joten ekologisuuden nimissä suosithan viileämpiä pesuohjelmia. 


Arvostelut 0 arvostelua