Toilettilaukku suomalaista ekologista designia.
Toilettilaukku suomalaista ekologista designia. Toilettilaukku suomalaista ekologista designia. Toilettilaukku suomalaista ekologista designia.

Toilettilaukku suomalaista ekologista designia.

hookoohoo
43,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Helposti huollettava turvavyömateriaali on omiaan myös kosmetiikan, meikkien ja siveltimien säilyttämiseen.

Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Turvavyö on materiaalina paitsi kestävää ja helppohoitoista myös todella kiehtovaa. Valo saa sileän pinnan kiiltämään ja houkuttelee esille upeita sävyjä. Vöiden erilaiset kudonnat luovat mielenkiintoisia tekstuureja sekä graafisia kuoseja. Käteen turvavyön pinta tuntuu samanaikaisesti silkkiseltä ja napakalta.

Tämän kosmetiikkalaukun saa tarvittaessa kätevästi lenkistä roikkumaan. Ikuinen takuu.

Tuotteet ovat aina uniikkeja ja sävyt vaihtelevat paitsi tuotteittain myös ympäristön valon mukaan harmaan ja mustan eri sävyinä.Jos haluat juuri tietynlaista värisävyä niin voit laittaa siitä toivomuksen etusivun alareunasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

HOITO-OHJE

Turvavyömateriaali hylkii likaa, mutta kukapa ei arvostaisi pientä huolenpitoa silloin tällöin. Tahrat ja pölyt lähtevät kostealla liinalla, mutta tarvittaessa voit myös huuhdella laukun haalealla vedellä tai tarjota sille pesukonekyydin. Turvavyö kestää koviakin lämpötiloja, mutta lika lähtee laukusta helposti, joten ekologisuuden nimissä suosithan viileämpiä pesuohjelmia.

 


MitatPieniSuuri
Korkeus1520
Leveys2226
Syvyys44


Näin meillä:

Panostamme laatuun.

Suunnittelussa käytännöllisyydelle on annettu arvoa ja tarkoitus ohjaa muotoa. Materiaalimme ovat pitkäikäisiä ja laukkumme on rakennettu kestämään kovaakin kyytiä. Laadun vakuutena kaikilla tuotteillamme on elinikäinen takuu.

 Arvostamme suomalaista. 

Siksi laukkumme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Jokainen osa, ompelulankaa myöten, on hankittu kotimaisilta kumppaneilta ja suosimme suomalaista aina kun mahdollista. Käsin valmistetut tuotteet ovat tekijänsä taidonnäytteitä jokainen. Hookoohoo designin koko mallistolle on myönnetty Design From Finland -merkki.

 Vastuullisuus edellä

Tuotteemme tarjoavat turhaksi jääneille turvavöille uuden pitkäikäisen käyttötarkoituksen. Pyrimme aina valitsemaan lähellä tehdyn, kierrätetyn ja mahdollisimman vähän roskaa tuottavan vaihtoehdon. Ekologisuus ja reilu meininki, niihin me uskomme.

                                                                                                                                                                                                       -hookoohoo design

Arvostelut 0 arvostelua