Kotimainen designreppu ekologista materiaalia.
Kotimainen designreppu ekologista materiaalia. Kotimainen designreppu ekologista materiaalia. Kotimainen designreppu ekologista materiaalia. Kotimainen designreppu ekologista materiaalia. Kotimainen designreppu ekologista materiaalia.

Kotimainen designreppu ekologista materiaalia.

hookoohoo
259,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

The laukku, mallistomme monipuolinen kruununjalokivi. Säädettävät hihnat ja kantokahva helpottavat käyttöä.Sisällä vetoketjullinen tasku ja avainlenkki.

Toimitusaika 21 - 28 työpäivää

Vahva materiaali ja kestävä muotoilu takaavat, että laukkusi kestää painavankin lastin; tyylikäs ja ajaton design taas varmistaa, että reppu sopii asuusi kannoitpa sitä puku päällä tai verkkareissa. Ikuinen takuu.

MITAT

Korkeus 40 cm
Leveys 30 cm
Syvyys 10 cm

HOITO-OHJE

Turvavyömateriaali hylkii likaa, mutta kukapa ei arvostaisi pientä huolenpitoa silloin tällöin. Tahrat ja pölyt lähtevät kostealla liinalla, mutta tarvittaessa voit myös huuhdella laukun haalealla vedellä tai tarjota sille pesukonekyydin. Turvavyö kestää koviakin lämpötiloja, mutta lika lähtee laukusta helposti, joten ekologisuuden nimissä suosithan viileämpiä pesuohjelmia.

Tehdään tällä hetkellä tilauksesta, toimitusaika noin 1-3 viikkoa. Jos sinulla on kiire, tai haluat laukun tietyn värisenä, ota yhteyttä sivun alareunasta aukeavalla yhteydenottolomakkeella ennen tilauksen tekoa!

Turvavyön värivaihtoehdot ovat musta, vaalean harmaa tai tumman harmaa. Sisävuoren ja taskun värivaihtoehdot ovat musta, viininpunainen, oranssi tai tumman sininen.


Arvostelut 0 arvostelua