Ekologisten tuotteiden valinta saattaa joskus tuntua työläältä ja vaikealta. Olemme tarkistaneet tuotteet puolestasi, niin että voit huoletta tehdä ostoksesi ja luottaa siihen että saat puhtaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita käyttöösi.

PESUAINEET:

SONETT-tuotteiden kaikki valmistusaineet ovat täysin biohajoavia ja vapaita yleisimmistä allergeeneistä. Ne eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita. Valmistusaineet ovat pääsääntöisesti biodynaamisesti tai luomusti viljeltyjä. Tuotteet valmistetaan uusiutuvalla energialla ja pakkaukset koostuvat pääosin kierrätysmateriaalista.

Sonettin koko tuotevalikoima on sertifioitu ECOGARANTIE-ympäristökriteerien mukaisesti.

EUCA

Green Bouquet Oy valmistaa kotimaisia pesu- ja puhdistusaineita Kotkassa.

Euca-pesuaineiden raikastava pesuteho perustuu niiden sisältämään runsaaseen eteerisen eucalyptusöljyn määrään.Eucalla siivoat ja raikastat koko kodin, peset pyykit ja ikkunat.

Eucalyptusöljy on luontaisesti desinfioiva ja antibakteerinen. Euca-pesutiiviste on myös biologisesti hajoavaa, ei sisällä zeoliittia eikä fosfaattia ja sen ph on neutraali.

ECOKOTI®

Tuoteperhe tarjoaa turvallista puhtautta luonnosta. Myrkyttömät ja vegaanit pesuaineet sopivat jokaisen kotiin. Tuotteet valmistetaan käsin Varkaudessa ja niiden pesuteho perustuu luonnon kemikaaleihin. Kotimainen perheyritys kunnioittaa perinne reseptejä ja tuoteperheelle on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. 

KODINTEKSTIILIT:

HEMPEA

HEMPEA tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kestävästi ja ekologisesti Suomessa.

Hamppukangas tulee Romaniasta, jossa on pitkät perinteet hamppukankaan valmistuksesta. Kankaan tuotanto on vastuullista ja hamppu kasvatetaan luonnonmukaisesti, vaikka se ei ole luomu-sertifioitua. Työntekijät ja viljelijät työskentelevät turvallisissa olosuhteissa, heillä on asianmukainen sairausvakuutus ja he kuuluvat paikalliseen eläkejärjestelmään.

Tuotteet ommellaan Suomessa, Rovaniemellä ja Ivalossa, pienissä, ammattitaitoisissa ompelimoissa. Kuosilliset tuotteet painetaan Suomessa.

LUONNONKOSMETIIKKA:

ALGA MARIS

Alga Maris tuotteet ovat Laboratoires de Biarritzin tuotantoa ja ne tehdään Ranskassa. Laboratoires de Biarritz on yksi ranskan johtavista aurinkotuotteiden valmistajista. He ovat kehittäneet Alga Maris aurinkovoiteissa käytetyn luonnollisen patentoidun kasviyhdisteen: Alga-gorria yhdisteen, joka suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Kaikki Laboratoires de Biarritz -tuotteet ovat Ecocert -sertifioituja ja sopivat myös allergia- ja hajusteyliherkille

Täydellisen UVA/UVB/UVC -suojan tarjoavat aurinkosuojat sisältävät ainoastaan mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita.

AVRIL

Avril Organic on Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa.

Avril on tyylikäs ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteita ei testata eläimillä ja sarjalla on Ecocert-luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Monet tuotteet ovat myös vegaanisia.

HELIXIUM

Helixium by Skinature on ensimmäinen luomusertifioitu etanaseerumin tehoa hyödyntävä ihonhoitosarja.

Helixium sarja perustuu Helix aspera uutteeseen, joka on ihosolujen uudistumisprosessia tukeva tehoeliksiiri. Se auttaa korjaamaan ja häivyttämään ihovaurioita. Helix Aspera uute sisältää ihoa rauhoittavaa ja pehmentävää allantoiinia, uudistavaa glykolihappoa ja tehokkaasti kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Helixium sarjassa hyödynnetään myös muita luonnollisia ja hoitavia ainesosia, kuten antibakteerista hopeaa.

Helixiumin Etelä-Ranskan Lyonissa sijaitsevassa luomukasvattamossa etanoiden ravinto on luomua. Etanauute kerätään hellävaraisesti käsin, vahingoittamatta etanoita. Niiden luonnollista elämänrytmiä, kuten talvihorrosaikaa kunnioitetaan. Näin kerätty etanaseerumi on erittäin korkealaatuista.

Tuotteilla on Ecocert, Cosmos Organic sertifikaatti.