Astianpesu

ecokoti® Konetiskijauhe


Ecokoti® Konetiskijauhe on täysekologinen, myrkytön ja hajusteeton konetiskiaine. Jauhe ei sisällä huuhtelukirkasteita eikä sen sisältämä sooda kerää kalkkeutumia astianpesukoneeseen tai putkistoihin. 

Täysekologinen tuote tarkoittaa sitä, että se sisältää ainostaan luonnon omia kemikaaleja. Konetiskijauheessa ei ole ainesosia jotka "räjäyttävät" lian pois tai muita synteettisesti tuotettuja pesutehoa lisääviä kemikaaleja, ne puhdistavat astiat luonnon omilla kemikaaleilla. Koska rasva ei liukene alhaisissa lämpötiloissa suosittelemme käytettäväksi vähintään 50°C pesuohjelmaa. Mikäli käytät alhaisemman lämpötilan pesuohjelmaa, esipese astiat ensin.

Tee ekologinen huuhtelukirkaste astianpesukoneen huuhteluainelokeroon. 1:2 etikkavesi riittää kirkastamaan astiasi ja puhdistamaan astianpesukonettasi entistä enemmän. Saat täysin ekologisen pesun huuhtelua myöten. Voit ostaa myös huuhtelukirkasteen valmiina meiltä.

Ecokoti® Konetiskijauhe yhdessä ekologisen huuhtelukirkasteen kanssa tekee lautasista hohtavan puhtaita sekä poistaa huulipunatahran lasin reunasta. Täysekologinen konetiskijauhe pesee astiasi tehokkaasti luontoa säästäen sekä huolehtivat astianpesukoneestasi. 

Konetiskijauhe on pakattu katseen kestävään lasiseen purkkiin. Kaunista lasipakkausta voit täydentää täyttöpakkauksella. Täyttöpakkauksen ekologinen teko, sen voit tyhjänä joko kierrättää muiden paperien joukossa tai vaikka halutessasi polttaa.

Konetiskijauheemme sisältää samat ainesosat kuin ecokoti® Konetiskitabletit. 


  • Näkymä